Tokyo Olimpiyatlari'na Hazirlanan Seyma Nur Emeksiz Bacaksiz Için Kondisyon Salonu Yapiliyor

Para tekvandoda Türkiye, Avrupa ve dünya sampiyonluklari bulunan milli sporcu Seyma Nur Emeksiz Bacaksiz için kondisyon salonu yapiliyor.

2019 yilinda yapilan Avrupa Para Tekvando Sampiyonasi’nda altin madalya kazanarak Tokyo Paralimpik Oyunlari için kota almayi basaran Seyma Nur Emeksiz Bacaksiz, Ordu Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne bagli tesislerde antrenmanlarini sürdürüyor.

Pandemi sürecinde antrenörü Olcay Tercan’in nezaretinde antrenmanlarini eksiksiz yapan milli sporcu, Avrupa ve dünya sampiyonluklarinin ardindan Paralimpik Oyunlari’nda da altin madalya hedefliyor.

Tokyo Paralimpik Oyunlarina evde ve spor salonunda hazirlanan Seyma Nur Emeksiz Bacaksiz için kondisyon salonu insa ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Yeni Ordu Stadyumu içerisine yapilmasi planlanan kondisyon salonuna alinacak malzemeler için 12 Temmuz günü ihale yapilacak.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, bir dizi ziyaret, temas ve incelemelerde bulunmak üzere 12 Mart 2021 tarihinde Ordu’ya geldiginde Para Tekvando Milli Sporcusu Seyma Nur Emeksiz Bacaksiz’i evinde ziyaret etmis, bu ziyarette kondisyon salonu talebinde bulunmustu.

Kaynak: İHA