Samsunspor Teknik Direktörlüge Mehmet Altiparmak'i Getirdi

SAMSUN – TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor teknik direktör konusunda Mehmet Altiparmak ile 1 yillik prensip anlasmasina vardi.

Süper Lig hayalini averaj ile kaybeden Samsunspor, Teknik Direktör Ertugrul Saglam ile yollarini ayirmisti. Bir süredir teknik direktör arayisinda olan kirmizi-beyazlilar, daha önce birçok kez TFF 1. Lig’de sampiyonluk yasamis tecrübeli Teknik Direktör Mehmet Altiparmak ile anlasti.

Samsunspor kulübünden yapilan yazili açiklamada, “Kulübümüz 2021-2022 futbol sezonu için Teknik Direktör Mehmet Altiparmak ile 1 yillik prensip anlasmasina varmistir. Bu anlasmanin hem teknik direktörümüze hem de camiamiza hayirli olmasini dileriz” ifadeleri kullanildi.

Altiparmak’in çalistiracagi 18. takim Samsunspor oldu

Mehmet Altiparmak 2007 yilinda basladigi teknik direktörlük kariyerinde sirasiyla Kartal, Tarsus Idman Yurdu, 1922 Konyaspor, Altay, Yeni Malatya, Kartal, Alanyaspor, Denizlispor, Manisaspor, Gümüshanespor, Elazigspor, B.B. Erzurumspor, Gaziantep FK, Akhisarspor, Hatayspor, Kasimpasa ve Gençlerbirligi olmak üzere toplam 17 takim çalistirmisti. Samsunspor, Altiparmak’in çalistiracagi 18. takim oldu.

Kaynak: İHA