21 Haziran Dünya Kaykay Günü, SPX Skate Fest'te Kutlanacak

Yilin en uzun günü 21 Haziran, IBB ve SPOR ISTANBUL’UN katkilariyla düzenlenen SPX’in etkinligiyle bir kaykay festivaline dönüsecek

Spor tutkunlarini 30 yili askin süredir en iyi outdoor, extreme spor, tenis ve kosu malzemeleri ile bulusturan ve zengin ürün koleksiyonuyla kaykaycilarin bir numarali adresi olan SPX, 21 Haziran Dünya Kaykay Günü’nü, Istanbul Büyüksehir Belediyesi ve Spor Istanbul’un destegiyle bir kaykay festivaline dönüstürecek.

Korona virüs salginina karsi katilimcilarin sagligini korumak adina gerekli tedbirlerin alinacagi “SPX - Skate Fest”; 21 Haziran 2021 Pazartesi günü Besiktas Kaykay Alani’nda (Besiktas Meydani) gerçeklestirilecek. Kaykay sporunun dinamizm ve coskusunu, müzik ve eglence ile bulusturacak organizasyon, kaykayseverlere unutulmaz bir gün yasatacak. SPX Kaykay Takimi’nin gösteri yapacagi organizasyona, Red Bull da “Mind the Gap” kaykay gösterileri ve DJ’iyle renk katacak. Pazartesi günü saat 12.00’te baslayacak olan SPX Skate Fest, aksam 18.00’e kadar sürecek.

Bir kaykay workshop’unun da düzenlenecegi festival kapsaminda 16.30’da gerçeklestirilecek kaykay yarisinda ilk üç siraya giren katilimcilar ise benzersiz hediyelerin sahibi olacak. Kaykay hediyelerinin yani sira Quiksilver’dan tisörtler, Casio G Shock’tan saatler ve toplamda 5.000 TL’lik hediye çeki, dereceye giren kaykaycilari bekliyor olacak. Ayrica destekçi markalar da katilimcilarla sürpriz hediyelerini bulusturacak.

Kaykay tutkunlarini aradiklari ürünlerle bulusturan SPX, herkesi 21 Haziran Dünya Kaykay Günü’nü kutlamak için Besiktas Kaykay Alani’na bekliyor.

Kaynak: İHA