Bayirköyspor 85'Inci Dakikada Yedigi Golle Yikildi

Bilecik 1. Amatör Ligi sampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Bayirköyspor, çiktigi ikinci maçinda da puanla tanisamadi.

Eskisehir Necdet Yildirim Spor Sahasi’nda oynana BAL 2’inci bölge 5’inci grup ikinci hafta müsabakasinda Bayirköyspor, Eskisehir Yunusemre Spor’a 1-0’lik skorla yenildi. Maça dengeli bir futbolla baslayan iki takim maçin ilk yarisinda birbirlerine üstünlük kurmaya çalistilar. Ilk yarida bulunan gol pozisyonlari sonuçsuz kalinca takimlar soyunma odasina 0-0’lik sonuçla girdiler. Ikinci yarida da 2 takim birbirlerine üstünlük kurmak için ataklarina devam etti. Maçin 85’inci dakikasinda gelisen bir Eskisehir Yunusemre Spor ataginda Ahmet Hatay takimin 1-0’a geçiren golü kaydetti.

Bu golden sonra müsabakada baska gol olmazken, maçi ev sahibi ekibi 1-0 kazandi. Bu maglubiyet ile ligin ikinci haftasinda puanla tanisamaya Bayirköyspor, haftayi BAY geçecek. Eskisehir Yunusemre Spor bu galibiyetle ligde 2’de 2 yaparak 6 punala liderlige yükseldi.

Öte yandan müsabakayi izleyen Bayirköy Belediye Baskani Mustafa Yaman, maç sonundaki açiklamasinda, "Bayirköyspor’umuz Bölgesel Amatör Ligi ikinci maçinda Eskisehir deplasmaninda Yunus Emre Futbol takimiyla oynadigi maçi son dakikalarda yedigi golle 1. 0 maglup bitirdi. Tecrübe edinmek için girdigimiz bu hizlandirilmis ligde insallah önümüzdeki sezonlarin renk getiren takimi olma yolunda ilerliyoruz. Takimimiz üzerinde emekleri bulunan tüm kardeslerimize kolayliklar ve basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA