Baskan Kavus Açiklamasi 'Konyaliyiz Ve Konyasporluyuz'

Konyaspor’da geçtigimiz günlerde gerçeklesen kongrede baskanliga seçilen Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus’u makaminda ziyaret etti.

Konyaspor Baskani Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus’u ziyaret etti. Konya sporunu gelistirmeye yönelik çalismalarin ele alindigi görüsmede, futbolun tüm tarafindan ilgi gören bir spor dali oldugu ve profesyonel futbol takimlarinin sehirlere sagladigi katkiya dikkat çekildi.

Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, “Konyaspor, Konya sehri için önemli bir deger. Takimimizin Süper Lig’de mücadele ediyor olmasi da sehrimizin marka degerine katki sagliyor. Bizler Konyaliyiz ve Konyasporluyuz. Bu sehirde yasayan her birey gibi Konyasporumuzun basarisi ile seviniyor, alinan kötü sonuçlarla üzülüyoruz. Yine basketbol dalinda da takimimiz Süper Lig kapisindan döndü. Inaniyorum ki yeni sezonda basariya ulasilacak. Kulüp Baskanimiz Fatih Özgökçen ve ekibine ziyaretlerinden dolayi tesekkür eder, yeni dönemin sehrimize hayirli olmasini dilerim. Bu yil 100. yasina girecek Konyasporumuz’un basarisi insallah artarak devam edecektir” dedi.



Konyaspor sevdalisi güçlü bir yönetimle yola çiktik”

Konyaspor Kulüp Baskani Fatih Özgökçen ise misafirperverliginden dolayi Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus’a tesekkür ederken, “Konyaspor sevdalisi güçlü bir yönetimle yola çiktik. Konyaspor sehrimizin gözbebegidir. Sehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte Konyasporumuz’u en iyi noktalara tasimak için emek harcayacagiz” seklinde konustu.

Ziyaretin ardindan Konyaspor Kulüp Baskani Özgökçen, Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus’a üzerinde isminin yazili oldugu 42 numarali formayi hediye etti.

Kaynak: İHA