Danimarkali Futbolcu Christian Eriksen'den 'Iyiyim' Mesaji

2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi'nda (EURO 2020) Finlandiya ile oynanan maç sirasinda kalbi duran Danimarkali oyuncu Christian Eriksen, saglik durumunun iyi oldugunu belirtip, kendisine destek veren herkese tesekkür etti.

Eriksen, hastane odasinda çekilmis fotografini Instagram hesabindan paylasarak, "Dünyanin her yerinden gelen güzel mesajlariniz ve selamlariniz için çok tesekkürler. Bu, ben ve ailem için çok sey ifade ediyor. Ben iyiyim. Hala hastanede bazi muayenelerden geçmem gerekiyor ama kendimi iyi hissediyorum." açiklamasini yapti.

Danimarkali takim arkadaslarina da mesaj gönderen 29 yasindaki oyuncu, "Tüm Danimarka için oynayin." ifadesini kullandi.

Christian Eriksen, 12 Haziran'da EURO 2020 B Grubu'ndaki Danimarka-Finlandiya maçinda aniden fenalasarak yere yigilmisti. Olay sonrasi sahaya giren saglik görevlileri, Danimarkali futbolcuya müdahalede bulunmustu. Hastaneye götürülen Eriksen'in bilincinin açik oldugunun açiklanmasi sonrasi karsilasma kaldigi yerden devam etmis, Finlandiya sahadan 1-0 galip ayrilmisti.

Kaynak: AA