Viransehir Belediyespor, Elbistanspor'u 5 - 0 Yendi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Bölge 2. Grup’ta sampiyonluk hedefleyen Viransehir Belediyespor, kendi evinde Elbistanspor’u 5-0 maglup etti.

BAL liginde sampiyonluk hesaplari yapan Viransehir Belediyespor, ligin ikinci maçinda kendi sahasinda Elbistanspor ile karsilasti. Yeni Ilçe stadyumunda oynanan karsilasmada takimini yalniz birakmayan Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, karsilasmayi Ilçe Kaymakami Ömer Dereci ve Sanliurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Baskani Adnan Yükselir ile birlikte seyretti.

Maça hizli baslayan Viransehir Belediyespor, karsilasmanin 16. dakikasinda Lokman Akyildiz’in penaltidan attigi golle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarini daha da siklastiran Viransehir Belediyespor, 19. dakikada bir penalti daha kazandi. Topun basina geçen Lokman Akyildiz, kaleciyi geçemedi. Kaçan penaltidan 2 dakika sonra ev sahibi ekipten Emre Yüce, farki 2 ‘ye çikararak ilk yarinin sonucunu tayin etti.

Müsabakanin ikinci yarisinda da üstün oynayan Viransehir Belediyespor, karsilasmanin 52. dakikasinda Ibrahim Talay’in attigi golle durumu 3-0 yapti. Maçin 58.dakikasinda Emre Yüce, kendisinin 2’nci, takiminin 4’üncü golünü atarak farki 4’e çikardi. Gole doymayan ev sahibi ekip, Ibrahim Talay’in 66. dakikada kendisinin 2’inci takiminin 5 golünü atarak takimini skoru 5-0 yapti. Kalan dakikalarda baska gol olmayinca müsabaka ev sahibi ekibin 5-0 üstünlügü ile sonuçlandi.

Maçtan sonra soyunma odasina giden Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, teknik ekip ve futbolculari tebrik etti. Teknik ekip ve takima çok inandigini ifade eden Baskan Ekinci, ilçenin 3. Lig özlemini dindireceklerini kaydetti.

Viransehir Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutas ise alinan galibiyetten dolayi çok mutlu oldugunu belirtti.

Sezonun ilk maçinda Sanliurfa Belediyespor’a deplasmanda maglup olmalarinin bir kaza oldugunu belirten Tutas, “Ayni hataya bir daha düsmemek ve iddiamizi sürdürmek için Elbisatanspor’u mutlak suretle yenmemiz gerekiyordu. Takim olarak iyi hazirlanmis ve galibiyete sartlanmistik. Bu duygu ve düsüncelerle maça çikip güzel bir oyunla farkli kazanmasini bildik. Önümüzdeki 3 maçta 9 puanlik bir seriyi hedefliyoruz. Bu hedefimizi gerçeklestirirsek, sampiyonlugun gelecegine inaniyoruz. Biz bu takimi 3.lige çikarmak için var gücümüzle çalisip mücadelemize devam edecegiz” seklinde konustu.



Viransehir Belediyespor Kulüp Baskani Süleyman Çelik de alinan galibiyetten dolayi teknik ekip ve futbolculari tebrik etti. Haftayi 3 puanla kapatan Viransehir Belediyespor, Çarsamba günü grubun güçlü ekiplerinden Türkoglu Belediyespor’u konuk edecek.

Kaynak: İHA