Kepez Voleybol A Takimi Finallerde Antalya'yi Temsil Etme Hakki Kazandi

Kepez Belediyespor Voleybol A Takimi, Bölgesel Lig Müsabakalari’nda Manavgat Gençlikspor’u 3-0 yendi. Antalya Spor Salonu’ndaki karsilasmayi izleyen Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, filenin sultanlarini basarilarindan dolayi tebrik etti.



Antalya Zirvespor’u 3-1, Simsekspor’u 3-0 yenen Kepez Belediyespor Voleybol A Takimi, Manavgat Gençlikspor’u da 3-0 yendi. Bu basarisi ile finallerde Antalya’yi temsil etme hakki kazanan Kepez’in sultanlarinin son maçini Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü’de tribünden izledi. Baskan Tütüncü’ye bu heyecanli karsilasmada Kepez Belediyesi Spor Kulübü Baskani Hakan Çatal eslik etti.

“Tütüncü, karsilasmayi izledi”

Maç sonrasinda basarilarindan ötürü takim üyelerini kutlayan Baskan Tütüncü, “Pandeminin izlerinin yavas yavas silindigini görmek mutluluk verici. Kepezspor, amatör sporlari destekleyen yaniyla yönüyle tekrar sahalara dönmenin mutlulugunu yasiyor. Voleybolcu kizlarimizin önemli maçinda onlarin yaninda olmak büyük bir mutluluk. Kepez voleybol geçtigimiz yillarda önemli basarilara imza atmisti. Kepezspor gençleri spora yönlendirmek ve spor alt yapisini güçlendirmek için bir mücadele veriyor. Gençlerimizi hem spora yönlendiriyoruz, hem de amatör sporlara yeni enerji, profesyonel sporlara yeni güç, yeni insan kaynagi meydana getirmek bizim için önemli. Bütün bunlari yaparken onlarin iyi insan olmasini hedefliyoruz. Sporun ikliminde iyi insan olmalarina yönelik çalismalari sürdürüyoruz. Biz sporu spor olsun diye, degil, sosyal amaca yönelik olarak yapiyoruz. Pandemi nedeniyle çok sevdigimiz spor faaliyetlerine ara verilmesi bizi çok üzüyordu. Saglikli günlerde çok güzel basarilar elde edecegimizi düsünüyorum” dedi.



Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, hedeflerinin voleybola 500 lisansli kadin sporcu kazandirmak oldugunu da söyledi.

Kaynak: İHA