Isitme Engelliler Hentbol Milli Takimi Muratpasa'da Kamp Yapiyor

Olimpiyat Sampiyonu Isitme Engelliler Hentbol Milli Takimi, Avrupa Hentbol Sampiyonasi hazirliklarini Antalya’da, Muratpasa Belediyesi tesislerinde sürdürüyor. Antrenmani ziyaret eden ve sporculara baklava ikram eden Muratpasa yöneticileri, Antalya’dan ugurlayacaklari milli takimi sampiyonluk kupasiyla Antalya’ya beklediklerini söyledi.

2012’de Avrupa ikincisi, 2014’te dünya ikincisi, 2017’de ise olimpiyat sampiyonu olan Isitme Engelliler Hentbol Milli Takimi, 18-26 Haziran’da Hirvatistan’in baskenti Zagreb’de düzenlenecek Avrupa Hentbol Sampiyonasi hazirliklarini Antalya’da sürdürüyor.

Muratpasa Belediyesi tesislerinde antrenmanlarini gerçeklestiren milli takimda sporcularin hirsi dikkat çekerken antrenör Mehmet Korer Koral, Antalya kampinin serinin son ayagi oldugunu söyledi.

Kamplara kasim ayindan bu yana devam ettiklerini ve Antalya kampinin dördüncü ayak oldugunu dile getiren Koral, 18 Haziran’da baslayacak turnuvaya iliskin,“Olusturdugumuz milli takim, dünyada her zaman ilk üçe girme kapasitene sahip. Avrupa Sampiyonasi’nda da hedefimiz ilk üç dereceyi zorlamak. Ben basarali olacagimizi düsünüyorum. Çalismalarimiz çok düzenli ve disiplin içinde gitti” dedi.



Antalya’dan 16 Haziran Çarsamba günün ayrilacak milli takimin antrenmanini Muratpasa Belediyesi Baskan Yardimcisi Oya Kansu ve Muratpasa Belediyespor Hentbol Sube Sorumlusu Özcan Yilmaz ziyaret etti. Sporcu ve teknik heyete basarilar dileyen Kansu ve Yilmaz, Antalya’dan ugurlayacaklari milli takimi sampiyonluk kupasiyla Antalya’ya beklediklerini söyledi.

Muratpasa yöneticileri, oyunculara antrenman için verilen arada baklava ikram etmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: İHA