Düzce'de Genç Milli Sporculardan A Milli Futbol Takimi'na Destek

Düzce'de farkli branslarda milli takim formasi terleten ve kentte sporla ugrasan gençler, 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi'nda (EURO 2020) bu aksam Italya ile karsilasacak A Milli Takim'a destek oldu.

Ellerindeki bayraklarla Düzce 18 Temmuz Stadi'na gelen yaklasik 50 sporcu, büyük bir Türk bayagi açarak A Milli Takim futbolcularina basarilar diledi.

Gençlik Marsi'ni okuyan sporcular, "Milli takimimiza 'Bizim Çocuklar'a basarilar diliyoruz." dedi.

Etkinlik sonrasi gazetecilere açiklamalarda bulunan milli halterci Ulascan Kurnaz, geçen hafta Özbekistan'da yapilan sampiyonadan geldigini söyledi.

Milli forma heyecanin çok ayri bir duygu oldugunu vurgulayan Ulascan, "Milli takimimiza destek olmak istedik. Avrupa Sampiyonasi'nda futbolcularimiza basarilar diliyoruz. Umarim en iyi sonuçla ülkemize dönerler." ifadelerini kullandi.

Milli maltercilerden Tülay Ilhan da turnuva öncesi çok heyecanli olduklarini belirterek, "Çok heyecanliyiz. Milli takimimizin bu aksam iyi bir baslangiç yapmasini diliyoruz. A Milli Takimi'miz Avrupa Sampiyonasi'nda ter dökecek. 'Bizim Çocuklar'a basarilar diliyoruz." seklinde konustu.

Kaynak: AA