Hakan Karaahmet Açiklamasi 'Tek Derdimiz Giresunspor Süper Lig'de Kalici Olsun'

GZT Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, ligdeki performanslarini degerlendirerek, "Bizim tek derdimiz Giresunspor bu ligde kalici olsun. 44 yil sonra yükseldigimiz Süper Lig’i iyi bir yerde tamamlarsak ilerisi için daha iyi olacaktir. Su anda 3-4 puan daha yukarida olabilirdik ama bazi sanssiz puan kayiplari yasadik" dedi.

Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, Çotanak Spor Kompleksi’nde düzenledigi basin toplantisinda, yesil beyazli kulüpte yasanan son gelismeleri degerlendirdi. Bir yandan Süper Lig’de basarili sonuçlar almak için yogun mesai harcarken, diger taraftan geçmis dönemlerden gelen borçlarla ugrastiklarini ifade eden Karaahmet, "Del Valle’ye 150 bin Euro daha borç gelmis. Her gün eski borç gelmeye devam etmesi üzüntü verici. 10 sene önceden gelen borçlar var ama evrak yok. Burada ciddi bir problem var. Giresunspor’u yönetirken kulübü borçlandiramazsiniz" dedi.

Döviz kurundaki hareketliligin mali anlamda Giresunspor’u da etkiledigine dikkati çeken Karaahmet, "Kur farkindan önce 6 milyon Euro ödeme vardi, 1.5 milyon Euro ödenmisti, kalan rakam kurdan etkilendi" diye konustu.

Ligdeki gidisatlari hakkinda düsüncelerini paylasan Hakan Karaahmet, "Bizim tek derdimiz Giresunspor bu ligde kalici olsun. 44 yil sonra yükseldigimiz Süper Lig’i iyi bir yerde tamamlarsak ilerisi için daha iyi olacaktir. Su anda 3-4 puan daha yukarida olabilirdik ama bazi sanssiz puan kayiplari yasadik. Bu zamana kadarki mücadeleleri için tüm takim arkadaslarima ve hocama tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Altay maçinda Çotanak Spor Kompleksi’nin tribünlerini dolu görmek istediklerini belirten Karaahmet, "Altay maçi çok önemli, bütün koltuklar dolmali. Bu takimin destege ihtiyaci var. Biz mücadeleye devam edecegiz, herkes bu mücadelenin içinde olsun. Tüm Giresunlulari Giresunspor’a destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Ara transferde izleyecekleri yol haritasi hakkinda da açiklamalar yapan Hakan Karaahmet, "Giresunspor ara transferde yapmasi gerekeni yapacaktir. Takimdan biri gider mi çok fazla mümkün görmüyorum. Giresunspor tahtayi açmasi gerekirse açar. Herkes rahat olsun" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA