Gençlerbirligi-Istanbulspor Maçinin Ardindan

Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin: 'Maçin basindan itibaren her an kavga, olay çikarabilecek bir hakem yönetimi vardi' Istanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgiç: 'Gençlerbirligi'ni çok iyi analiz ettik'.

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasinda sahasinda Istanbulspor'a 2-0 yenilen Gençlerbirligi'nin teknik direktörü Metin Diyadin, karsilasmanin hakemini elestirdi.

Diyadin, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, son 5 haftadaki çikislarini devam ettirmek istediklerini ama bunu basaramadiklarini söyledi.

Ilk yari hakem faktörünün etkili oldugunu savunan Diyadin, su ifadeleri kullandi:

"Iyi konsantre olmustuk, maça da iyi basladik. Ancak maçin basinda Baris'in kopup gittigi pozisyonda son adama hakem kirmizi kart vermedi. Daha sonra Baris'in yakaladigi pozisyon var. Ilk 20-25 dakika istahli, gole dönük oynadik ama golü bulamadik. Maalesef bir gol yedik. Lima ve LauLua'yi sakatliktan çiktiklari için ikinci yari oyuna dahil ettik ama oyun olarak daha da düstük."

"Maçin basindan itibaren her an kavga, olay çikarabilecek bir hakem yönetimi vardi." diyen Diyadin, "Maçin basinda göstermedigi kirmizi kartla da her seye rakibimizi ortak etti. MHK'nin bu maçla ilgili hakemi iyice bir degerlendirmesini isterim. Ikinci yari oyundan düstük. Çevirme anlaminda da yaptigimiz hamleler çok katki vermedi." degerlendirmesinde bulundu.

Istanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgiç ise galip geldikleri için sevinçli olduklarini belirterek, "Galibiyetten ziyade ortaya koydugumuz futbol çok önemliydi. Zaten haftalardir ayni futbolu oynuyoruz fakat bazen sikintilar yasayabiliyoruz. Gençlerbirligi'ni çok iyi analiz ettik. Özelikle ikinci yari bize pek fazla ayak uyduracaklarini zannetmiyorduk. Nitekim bekledigimiz gibi oldu." diye konustu.

Kaynak: AA