Erkan Sözeri Açiklamasi 'Ilk Yarida Oynadigimiz Oyunu 90 Dakikaya Yaymak Istiyoruz'

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Balikesirspor maçinin ardindan, “Ilk yari iyi basladik, pozisyonlara girdik. Iki gol bulduk. O oyunu 90 dakikaya yayarsak ilk 2’nin favorisi oluruz. Ikinci yari garip bir oyun oynadik. Golü yiyince stres yaptik” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasinda evinde Balikesirspor’u 2-1 maglup eden BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri maçin ardindan açiklamalarda bulundu.

Sözeri, ilk yari iyi oynadiklarini fakat ikinci yari golden sonra stres yasadiklarini ifade ederek, “Gerçekten hakemler Avrupa tarzi maç yönettiler. Biz hakemleri böyle istiyoruz. Onlari tebrik ediyorum. Bu tarz maçlar hep zorlu olmustur. Ilk yari iyi basladik, pozisyonlara girdik. Iki gol bulduk. O oyunu 90 dakikaya yayarsak ilk 2’nin favorisi oluruz. Ikinci yari garip bir oyun oynadik. Golü yiyince stres yaptik. En çok takildigim konu oyuncularimin bazilari bireysel oynamaya çalisti. Gerekli uyarilarimizi yapacagiz. Kaptan Mustafa Yumlu’ya tesekkür ediyorum. Maç sonu arkadaslarina uyarilarda bulundu. Ilk yaridaki oyunu görmek isteyen taraftarlarimizi maçlara davet ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA