Gediz'de 'Hareket Var, Spor Var' Etkinligi

Kütahya’nin Gediz Ilçesinde Avrupa Hareketlilik Haftasi etkinlikleri kapsaminda "Gediz’imde hareket var, spor var" etkinligi düzenlendi.

Gediz Kaymakamligi, Gediz Belediye Baskanligi, Gediz Amatör Spor Kulüpleri Dernegi, Gediz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü, Milli Egitim Müdürlügü, Halk Egitimi Merkezi isbirligi ile organize edilen "Gediz’imde hareket var, spor var" etkinligi gerçeklestirildi.

Etkinlikler kapsaminda Basketbolda Sut, Badminton, Masa tenisi, Penalti gibi çesitli etkinlikler Gediz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü Gediz Spor Kompleksi Sahalarinda yapildi.

Gediz Kaymakami Hakan Alkan, Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, Gediz Amatör Spor Kulüpleri Dernegi Baskani Av.Mesut Yörük, Gediz Orman Isletme Müdürü Mustafa Merih Aydin, Gediz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Muhammed Keskin, Gediz Halk Egitimi Merkezi Müdürü Mehmet Özyurt ve Müdür Yardimcisi Abdullah Kaya, Dayinlar Spor Kulubu Baskani Ünal Bilgili, Antrenör ve sporcular katildi.

Antrenörler Zafer Yilmaz, Zeynep Sönmez, Hamide Sahin, Mustafa Bilgili, Halil Seval, Rasim Köse, Kamil Bütün, Batuhan ve Hakem Ibrahim Korkut un görev aldigi spor etkinlikleri heyecanli anlara sahne oldu.

Gediz Kaymakami Hakan Alkan "Yapilan etkinliklerde yas kategorilerine dikkat edilmis olmasi ve gençlerin katilmasi bizi memnun etti. Sizleri her zaman spor yaparken ve en önemlisi güler yüzle eglendiginizi görmek bizi mutlu etti. Tüm sporculari tebrik ederim dedi.

Daima sporun ve sporcunun yaninda olduklarini dile getiren Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, "Sporun kazanan yada kaybedenine bakmadan eglenmeniz önemlidir. Dostlugun ve zekânin kazanani vardir diyerek etkinliklere katilan tüm sporculari kutladi.

Kaynak: İHA