Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye flaş teklif!

Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan başlayacak olan Beşiktaş, transferleri yetiştirmeye çalışıyor. Maddi anlamda zor günler geçiren Kartal'dan, aynı sıkıntıyı yaşayan bir diğer rakibi Fenerbahçe'ye flaş bir teklif gitti. İşte Beşiktaş'ın gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcusu Dorukhan Toköz için sunduğu o teklif...

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye flaş teklif!
Sergen Yalçın'ın takımın başına gelmesinin ardından Süper Lig'de büyük bir çıkış yakalayan Beşiktaş, son haftalarda aldığı üst üste galibiyetler ve rakiplerinin de puan kaybetmesiyle ligi 3. sırada tamamladı.

Trabzonspor'un UEFA'dan 1 yıl men cezası almasının ardından ise Kartal, Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazandı.

Transferde buna göre hareket eden Beşiktaş'ta, Sergen Yalçın istediği isimleri yönetime sundu.

Yalçın'ın istediği isimlerin arasında öyle bir futbolcu var ki, eğer transfer gerçeleşirse ligin tüm dengesi değişebilir. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, bütçelerini aşmamaya özen gösteren takımlar yeni transferleri takas yoluyla yapmaya uğraşıyor.

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kadrosunda görmek istediği Ozan Tufan için F.Bahçe cephesinde nabız yokladı. Ve bunun sonucunda ortaya Ozan Tufan-Dorukhan Toköz takası gündeme geldi.

İki taraf arasındaki zemin yoklama, F.Bahçe'nin bu takasta üste başka oyuncu da istemesi nedeniyle şu an için askıya alınmış durumda.

Bu takasla ilgili son kararın önümüzdeki hafta içerisinde kesinlik kazanması bekleniyor.

Sergen Yalçın, eski talebesi Ozan'ı kadrosunda görmek isterken; Dorukhan'ın da Beşiktaş ile geçen ocak ayında yeni sözleşme talebi nedeniyle sıkıntılar yaşaması bu takasın olma ihtimalini yükseltiyor.