Malatyalı Gazeteciler Artvin'i Ziyaret Etti

Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzon'da oynanacak Trabzonspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını takip için bölgeye gelen Malatyalı gazeteciler, Artvin'i ziyaret etti.

Artvin Faal Gazeteciler Derneği (AFGAD) ile Artvin Ticaret ve Sanayi Odasınca (TSO) ağırlanan gazeteciler, kahvaltıda Artvinli meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası Malatyalı konuklara, AFGAD tarafından plaket, Artvin TSO tarafından ise odayı ve şehri tanıtan plaket sunuldu.

AFGAD Başkanı Turan Şentürk, Malatyalı meslektaşlarını Artvin'de görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Geçen yıl Hopaspor'un maçında Malatya'da bizlere, tüm basın mensubu arkadaşlarımıza 3 gün boyunca gösterdiğiniz ilgi, alaka ve misafirperverliğinizden ötürü çok teşekkür ediyorum. Malatya ile Artvin arasında ve basın mensupları arasında birlik, beraberlik, dayanışma ve arkadaşlık bağları daha da güçlenmiştir. Bundan sonra daha da güçlenecektir. Yarınki maçta sizlere başarılar diliyoruz. Sizlere tekrar teşekkür ediyorum."

TSYD Malatya İl Temsilcisi Vahap Güner ise karşılaşma için Trabzon'a giderken Artvin'e uğramak istediklerini dile getirerek, "Geçen yıl Artvin Hopaspor-Fatsaspor arasında 3. lige yükseliş maçı Malatya'da yapıldı. Çok güzel bir dostluk oluştu. Bugün o dostluğun birlikteliğini yaşıyoruz. İlginizden dolayı teşekkür ediyorum. Artvin'in doğasına hayran kaldık." dedi.

Artvin TSO Meclis Başkanı İrfan Yıldırım da Artvinspor Kulübünün yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğünü kaydederek, "Siz değerli Malatyalı basın mensuplarını göğe komşu topraklar kenti Artvin'de ağırlamaktan iş dünyası olarak mutluyuz, onurluyuz. İlimize hoş geldiniz." diye konuştu.

Kaynak: AA