Nigel de Jong sakatlandı, kafalar karıştı

Galatasaray'ın yeni transferi Nigel de Jong, sarı kırmızılılarla çıktığı ilk maçta sakatlandı. Sarı kırmızılı taraftarların çok şey beklediği futbolcunun ilk maçında sakatlanması soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Nigel de Jong sakatlandı, kafalar karıştı
Galatasaray'ın yeni transferi Nigel de Jong, Kayserispor maçının ikinci yarısında ilk kez resmi bir maçta sarı kırmızılı formayı giydi. Ancak Hollandalı futbolcu maçın son dakikalarında yaşadığı sakatlık sebebiyle oyundan çıkmak istedi.

31 yaşındaki futbolcu mücadelenin son dakikalarında ayağında yaşadığı sıkıntı sebebiyle yedek kulübesine 2beni çıkartın' diye işaret yaptı. Bunun üzerine 90.dakikada Hamit Altıntop, Hollandalı yıldızın yerine oyuna dahil oldu.

Sarı kırmızılı kulüpte son günlerde yaşanan sakatlıkların ardından bir de De Jong'un sakatlanması eklenince taraftarlar da duruma tepki gösterdi. Hatırlanacağı üzere önceki günlerde yeni transferlerden Kolbeinn Sigthórsson ve Serdar Aziz de sakatlık geçirmişti. İki futbolcunun da 1 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edilmişti.