Gümüşhanespor'da, Büyükbayraktar Güven Tazeledi

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor'da başkanlığa Kaya Büyükbayraktar yeniden seçildi.

Kulüp tesislerinde toplanan olağan genel kurulda, tek listeyle gidilen seçimde Büyükbayraktar, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa getirildi.

Kulübün Onursal Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, konuşmasında, kongrenin Gümüşhane'ye ve Gümüşhanespor'a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gümüşhanespor'un herkesin ortak bir değeri olduğunu vurgulayan Akgül, 'Geçtiğimiz sezon hedefimiz bir üst lige çıkmaktı. Play-off heyecanını yaşadık ancak bir üst lige çıkamadık. Bu heyecanı bize yaşatan başkanımız ve teknik ekibe teşekkür ediyorum.' dedi.

İşleri nedeniyle şehir dışında bulunan Büyükbayraktar'ın yer almadığı genel kurulda konuşan As Başkan Mutlu Gürler de kongreyi tamamlayıp yeni sezona bir adım önde başlamak istediklerini söyledi.

Gürler, kongreden sonra işlerinin transfer çalışmalarına hız vermek olacağını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Hedef olan bir takım için, iyi bir teknik kadro ve sahada iyi oynayan bir takım oluşturacağız. Çok hızlı bir transfer dönemi başladı. Görüşmelerimiz devam ediyor. Şu anda sözleşmesi devam eden sporcularımız var. Yeni imza attırmak istediğimiz oyuncularımız var. Geçtiğimiz sezon 20 oyuncusu yenilenmiş bir takımla sahadaydık ama hiç kopmadık.'

Takıma güvendiklerini dile getiren Gürler, 'Şehre ve taraftarımıza inandık. Sizlerin de desteğinizle play-off oynama şansı yakaladık. Başkan Kaya Büyükbayraktar, Gümüşhane'yi Süper Lig'e yakışacağını düşünüyor. Süper Lig hedefi önüne koyabilecek bir takım oluşturma gayreti içindeyiz. O niyetle bir altyapı oluşturmak istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA