19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Tenis Turnuvası

Türkiye Tenis Federasyonu ile Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvası 125 sporcunun katılımıyla başladı.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) ile Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen tenis turnuvası başladı.

Batman Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) sahasındaki tesislerinde gerçekleşen turnuvaya ilişkin açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis antrenörü Sabahattin Alökmen, turnuvaya kızların da aralarında bulunduğu minikler, gençler ve büyüklerin bulunduğu 125 sporcunun katıldığını söyledi.

Tenis sporunu gençler arsında yaymak istediklerini aktaran Alökmen, 'Amacımız gençleri kötü alışkanlıklardan korumak, tenis sporunu sevdirmek ve boş zamanlarını değerlendirmek. Bu amaçla, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir turnuva düzenledik' dedi.

Turnuvada dereceye girenlere, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda madalyalarının törenle verileceği belirtildi.

Kaynak: AA