Darıca Gençlerbirliği'nde Manavgat Maçı Hazırlıkları

Darıca Gençlerbirliği, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Manavgat maçına hazırlanıyor.

Hafta sonu evinde oynadığı maçta Dersimspor'u 3-1 mağlup eden Darıca Gençlerbirliği'nde yüzler gülüyor.

Sarı yeşilliler, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Manavgatspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör Ramazan Silin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu oynadıkları maçtan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Futbolcuları tebrik eden Silin, şunları söyledi:

'Oyuncularım iyi mücadele verdiler. Bizim ve rakibimizin içinde bulunduğu konum nedeniyle aç atmosferinin biraz gergin olacağını hissedebiliyorduk. Ufak tefek olumsuz şeyler oldu ama futbolun içinde olağan şeyler. Maçta 10 kişi kaldıktan sonra mücadeleden vazgeçmeyen bir ekibimiz vardı. Gönülden istediler ve kazandılar. Ekibim şu an play off’a inanmış durumda, geriden geliyoruz kolay değil. Haftalardır kazanıyoruz puan alıyoruz hala onuncu sıradayız. Nihayet ilk defa puan farkını 4 puana düşürdük. Daha önümüzde çok maç var ilkbaharın sonunda finali koymamız gerekiyor. Eğer play off’a girmeyi garantilediğimiz takdirde 2. lige çıkacağımıza inanıyorum. Ekibime ve oyuncu grubuma inanıyorum. Bu inançla hazırlıklarımıza devam ediyoruz önümüzde deplasmanda oynayacağımız Manavgat maçı var. Eğer biz play off’u oynamak istiyorsak kazanmamız gerek.'

'Yenebilecek gücümüz var. Rakibimize de saygı duyuyoruz. Maçı kazanarak Darıca halkına hediye etmek istiyoruz' diyen Silin, 'Gökhan Erdoğan cezalı, Murat Can Bölükbaşı sakatlığı sebebiyle yaklaşık 1.5 ay yok. Bunun dışında sakat ve cezalı futbolcumuz yok' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA