'Kupadaki Başarımız Tesadüf Değil'

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'in teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, “Kupadaki başarımız tesadüf değil. Bunu elde ettiğimiz başarılarla ortaya koyduk” dedi.

Küçükbayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Amed Sportif Faaliyetler'in zoru başardığını ve hedeflerine adım adım ulaştığını vurguladı.

Ziraat Türkiye Kupası maçları başlamadan iddialı olduklarını belirttiklerini ve bu söylemlerini her platformda yinelediklerini hatırlatan Küçükbayrak, şöyle konuştu:

'Önce tüm ön eleme maçlarını kazandık ve gruplara kaldık. Grup maçlarına ise Bandırmaspor’u deplasmanda yenerek başladık. Daha sonra sahamızda Spor Toto Süper Lig takımı Medipol Başakşehir ile harika bir futbolun ardından 2-2 berabere kaldık. Devre arası hazırlık kampının ardından üçüncü kupa maçımızda Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşılaştık ve 2-0’lık sonuçla sahadan galibiyetle ayrıldık. Dün de ikinci kez karşılaştığımız Şanlıurfaspor’u 1-0 yendik. Bu galibiyet bizim gruptan çıkmamızı garantiledi.”

Küçükbayrak, grupta kalan iki maçı da kazanıp bu aşamayı lider tamamlamak istediklerini anlattı. Bunu başarabilecek güçte olduklarına dikkati çeken Küçükbayrak, 'Kupadaki başarımız tesadüf değil. Bunu elde ettiğimiz başarılarla ortaya koyduk' ifadelerini kullandı.

Futbol şube sorumlusu Ekrem Yeşil de kupada büyük bir başarıya imza attıklarını ifade etti.

Yeşil, şunları kaydetti:

“Ziraat Türkiye Kupası’nda bizim için tarihi bir başarı elde edildi. Şu ana kadar gruptan çıkmayı başaramamıştık. Dün oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Şanlıurfaspor galibiyetiyle ilk kez gruptan çıkmayı garantiledik. Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına girmiş bulunmaktayız. Bu büyük başarıdır. Bizlere bu sevinci yaşatan teknik heyetimiz ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyoruz. Pazar günü ligde Bucaspor ile karşılaşacağız. Ardından kupada 21 Ocak'ta Bandırmaspor ile karşılaşacağız. 24 Ocak'ta ise Gümüşhanespor ile lig maçına ardından Medipol Başakşehir ile kupa maçına çıkacağız. Son olarak yine lig maçı yapıp zorlu maratonu tamamlayacağız. Bu süreci en iyi şekilde atlatıp hem kupada hem de ligde istediğimizi almak istiyoruz.”

Kaynak: AA