Ahlat Spor Hazırlık Maçını 5-3 Kazandı

Bitlis Amatör Lig’de mücadele edecek olan Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor, sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında taraftarlarını memnun eden bir futbol sergileyerek göz kamaştırmaya devam ediyor.

Oynadığı son hazırlık maçında Erciş Belediye Spor’u evinde ağırlayan Ahlat Aktaş GB Spor, 5-3 kazandığı maçla birlikte yeni sezona hazır olduğunu bir kez daha gösterdi. Ahlat Şehir Stadyumu’nda oynanan müsabakanın ilk yarısı Ahlat Spor’un 3-0’lık üstünlüğüyle kapandı. Müsabakanın ikinci devresinde de etkili oyunu ile baskı oluşturan Ahlat Aktaş Spor, maç sonucunda ise sahadan 5-3 galip ayrıldı.

Maçın ardından kısa bir değerlendirme yapan Ahlat Aktaş GB Spor Sportif Direktörü Çetin Tezcan, oynanan hazırlık maçında takımın lige hazır olduğunu taraftarlarında gördüğünü belirterek, "2015-2016 sezonu için oldukça kaliteli transferler yaptık. Zaten oynadığımız hazırlık maçlarında da transferlerimizin takıma ne kadar faydalı olduğu görülüyor. Bugün oynadığımız hazırlık maçında da konuk ettiğimiz Erciş Belediye Spor’u 5-3’lük skorla yendik. Oldukça güzel bir maç oldu. Bu sezon için oldukça iddialıyız. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmektir. İnşallah bu sezon hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Öte yandan Bitlis 1. Süper Amatör Ligi de bu hafta sonu başlıyor. 3 Ekim 2015 tarihinde Ahlat Şehir Stadyumu’nda Bitlis Gücü ile saat 14.00’te ligin ilk maçına çıkacağız. Bu konuda da taraftarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA