Futbol Açıklaması Spor Toto 3. Lig

Dardanelspor Teknik Sorumlusu Uygun: "Çok çalışarak eksiklerimizi gidereceğimize inanıyorum. Oyuncularımı aldıkları galibiyetten dolayı yürekten kutluyorum"

ÇANAKKALE - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Dardanelspor'da, Van Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Dardanelspor Teknik Sorumlusu Fatih Uygun, 1-0 kazandıkları maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, galibiyeti tüm Dardanelsporlulara, Çanakkalelilere armağan ettiklerini söyledi.

Lige tam olarak hazır olmadıklarını aktaran Uygun, "Özellikle ilk 4-5 maç bizim için önemli. Zaman zaman iyi oynasak da maçın geneline bu iyi oyunu yayamadık. Şu bir gerçek ki çok çalışmamız lazım. Bunu gördük. Çok çalışarak eksiklerimizi gidereceğimize inanıyorum. Oyuncularımı aldıkları galibiyetten dolayı yürekten kutluyorum" dedi.

Uygun, daha rahat oynayabilecekleri anlarda psikolojik sebeplerden dolayı gereksiz şekilde geriye yöneldiklerini ifade ederek, "Halbuki daha ileride oynadığımızda, beklerimizi ileriye çıkardığımızda, top rahat şekilde bizde oluyor. Çok gereksizdi geriye yaslanmamız. Bunu önümüzdeki haftalarda çözeceğiz" diye konuştu.

Oyunculardan Uğur Parlak ise maçın oldukça yüksek tempoda oynandığını, kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA