Beşiktaş Ve Fenerbahçe'nin Casillas İle İlgilendiği İddiası

İspanya Milli Takımı ve Real Madrid'in tecrübeli kalecisi Iker Casillas ile ilgilenen kulüplere, Türkiye'den Fenerbahçe ve BeşŸiktaşŸ'ın da dahil olduğŸu iddia edildi.

İspanyol gazetesi Marca'nın "BeşŸiktaşŸ ve Fenerbahçe, Casillas ile ilgileniyor" başŸlıklı haberinde, Avrupa'daki birçok kulüpten sonra 34 yaşŸındaki Casillas'a transfer teklifi sunan son kulübün BeşŸiktaşŸ olduğŸunu yazdı. Casillas'a, BeşŸiktaşŸ ve Fenerbahçe dışŸında 2 İngiliz, 2 İtalyan, bir İspanyol ve bir Fransız kulübünden de transfer teklifi geldiğŸi ileri sürüldü.

Haberde, 2017'nin haziran ayında Real Madrid ile sözleşŸmesi sona erecek, bu sezon taraftar gruplarınca ıslıklanarak zaman zaman protesto edilen Casillas'ın, gelecek sezon da Madrid'de devam etmek istemesine rağŸmen Manchester United kalecis, David De Gea'nın Real Madrid'e gelmesi halinde ilk 11'deki yerini kaybedebileceğŸine vurgu yapıldı.

Casillas'ın, Rafael Benitez'in Real Madrid Teknik Direktörü olduğŸunun açıklanmasını beklediğŸi de yazıldı. İspanyol kalecinin 1999 yılından bu yana formasını giydiğŸi Real Madrid'de halen hesaba katılıp katılmadığŸını öğŸrenmek için Benitez ile en kısa zamanda konuşŸmak istediğŸi ve böylece geleceğŸini netleşŸtireceğŸi paylaşŸıldı.

Kaynak: AA