Antalyaspor Taraftarından Final İçin Otobüs İsteği

Antalyaspor'un PTT 1. Lig play-off finaline yükselmesinin ardından taraftarlar, finalde takımlarını yalnız bırakmamak için harekete geçti.

Antalyaspor'un play-off yarı finalinde Adana Demirspor'u eleyerek finale yükselmesi, kente bayram havası yaşattı. Taraftarı, şimdi de 5 Haziran Cuma günü İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak finalin heyecanı sardı.

Grup 1966 Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, kırmızı-beyaz renklere gönül vermiş taraftarın otobüslerle İstanbul'a gitmek için beklediğini belirtti.

Antalyaspor'a gönül veren taraftarlara seslenen Yıldız, "Takımımıza destek olmak için İstanbul'a gidiyoruz" ifadesini kullandı.

Yıldız, maçta Antalyaspor'u desteklemek isteyen çok sayıda taraftar bulunduğunu ancak otobüslerin yetersiz kaldığını vurguladı.

Antalya'daki belediye, kurum ve kuruluşların bu zorlu maçta takıma destek vermek isteyenlere yardımcı olmasını isteyen Yıldız, "Fazla vaktimiz kalmadı. Tahsis edilecek her bir otobüs, sahadaki futbolcularımıza katkı yapacaktır. Süper Lig coşkumuza tüm Antalya'nın ortak olmasını istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA