Duygun Yarvusat'ın Panele Katılmama Kararı

Galatasaray Kulübü BaşŸkanı Duygun Yarsuvat, yarın yapılması gereken ancak ertelenen "Sporda şžiddet ve Kulüpler Yasa Tasarısı TaslağŸı" konulu panele, kulübü rencide edici mesajların paylaşŸılması nedeniyle katılmama kararı aldı.

Sarı-kırmızılı kulüp, Yarsuvat'ın, İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu üyelerinden birinin kulübü rencide eden ve kötü ifadeler içeren twitter mesajları paylaşŸması nedeniyle panele katılmama kararı aldığŸını açıkladı.

Yarsuvat'ın mesajların gerçek olup olmadığŸını teyit etmek için komisyon üyeleriyle bir araya geldiğŸi, mesajların gerçek olması üzerine sarı-kırmızılı kulübün başŸkanın bu tür ifadelerin panelin konusuna aykırı ve kabul edilemez olduğŸunu bildirdiğŸi ifade edildi.

Kaynak: AA