Osmaniye Bayan Futbol Takımı Yarı Finale Yükseldi

Türkiye Bayanlar 2. Lig'e yükselme terfi maçında Adıyaman’da karşı karşıya gelen Osmaniye Yahya İlim Kültür Spor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor Bayan Futbol takımları arasında oynanan maçı Osmaniye Yahya İlim Kültür Spor uzatmalarda 3-1 kazandı.


İstanbul, Eskişehir, Sivas ve Adıyaman olmak üzere 4 ayrı ilde oynanan 8 takımın mücadele ettiği Türkiye 2. Ligi yükselme terfi maçlarında oynanan maçlar sonunda dört takım yarı finale yükseldi. Adıyaman’da karşı karşıya gelen iki misafir takımın mücadelesinde ilk yarı 0-0 sona ererken, ikinci yarıda karşılıklı atılan gollerle maçın normal süresi 1-1 sona erdi. Maçın uzatma bölümünün ilk yarısında üst üste attığı iki golle durumu 3-1’e taşıyan Osmaniye Yahya İlim Kültür Spor, maçı kazanarak yarı finale yükselmenin sevincini yaşadı.

Maç sonunda bir açıklama yapan Osmaniye Bayan Futbol Takımı Teknik Direktörü Veysel Karca, “Adıyamanlı olmam münasebetiyle takım olarak kendimizi deplasmanda hissetmedik. Maça çok iyi başladık ve iyi mücadele ettik. Maçın başlamasıyla birlikte başlayan yağmur ve maç saatinin biraz geç saatte olması her iki takımı da olumsuz etkiledi. ilk yarıda karşılıklı goller vardı. Maçın uzatma bölümünde arka arkaya bulduğumuz gollerle maçı 3-1 taşıdık ve bir üst tura çıkmayı başardık. Ben takımda yer alan bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA