Mersin İdmanyurdu, Ligi İlk 6'da Tamamlamak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de Akdeniz'in tek temsilcisi olan İçel İdmanyurdu, geride kalan 10 haftada başarılı sonuçlar alarak ligi ilk 6 içinde bitirmeyi hedefliyor.

İçel İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan kötü sonuçların kendilerini üzdüğünü söyledi.

Eskişehirspor ile deplasmanda oynadıkları maçta sezonun en kötü futbolunu sergilediklerini belirten Kahramanlı, "Takım kötü oynadı. Futbolcularla durum değerlendirmesi yaptık. Kalan 10 haftayı en iyi şekilde değerlendirmek durumdayız. Buralara kolay gelmedik" dedi.

Tüm futbolseverlerin İçel İdmanyurdu'nu bu yıl takdir ettiğini vurgulayan Kahramanlı, şöyle konuştu:
"Yeniden oluşan ve ara transfer yapamayan bir takım olarak bulunduğumuz konum çok iyi. Hedefimiz ilk 6 da yer almak. Bundan sonra yukarıya çıkarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Hemen üzerimizde yer alan Bursaspor ve Trabzonspor maç kaybediyor. Biz de kalan 10 haftayı iyi değerlendirerek ligi ilk 6'da bitirmek istiyoruz. Önümüzde Gaziantepspor ile oynayacağımız zor bir maç var. Kolay değil ama ne olursa olsun her zaman zoru başaran bir ekibiz. Takımımıza güveniyoruz. Eksiklerimiz olabilir, vardır ama ne olursa olsun sahaya çıktığımız zaman herkes en iyisini yapacak. Hafta sonu oynayacağımız maçtan galibiyetle çıkacağız ve bir çıkış daha yakalayacağız."
- Kombine kart alanların durumu değerlendirilecek
Kahramanlı, sezon başında İçel Stadyumu için kombine kart satışı yaptıklarını ancak yaşanan zemin sorunu nedeniyle maçları Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynamak durumunda kaldıklarını hatırlattı.
Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir maçlarını ise kesin olarak İçel Stadyumu'nda oynayacaklarını aktaran Kahramanlı, "Bu maçları yeni statta oynamak zorundayız. Yeni statta oynayacağımızı düşünerek kombine alan taraftarlarımızın gönlünü almak zorundayız. Bazı şeyler bizim elimizde olmuyor. Onlardan özür dileriz. Daha önce kombine alan taraftarlarımızla ilgili yönetim kurulu arkadaşlarımızla bir değerlendirme yapıp yeni sezonda bir katkı yapabiliriz" diye konuştu.

Kırmızı-lacivertli ekip, 24 haftada topladığı 32 puanla, Trabzonspor'un ardında 7. sırada bulunuyor.

Kaynak: AA