Erzurum Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı 5-4 Yenildi

Erzurum Büyükşehir Belediye güreş müsabakasında İstanbul Sancak Tepe Belediye’ye kaybetti. 6 haftadır yenilmeyen her iki takımda kıyasıya mücadeleye girdi. Kıyasıya bir kapışmaya sahne olan maça seyirciler yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye Güreş Federasyonu Sürer lig yedinci hafta müsabakasında Erzurum Yakutiye Spor Salonu’nda Erzurum Büyükşehir Belediye ve İstanbul Sancak Tepe Belediye karşılaştı. Yakutiye Spor Salonu’ndaki heyecan verici zorlu müsabakada Erzurum Büyükşehir Belediye rakibine 5-4 mağlup oldu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç şunları ifade etti: “Erzurum genellikle kış sporlarının yanında güreş, atletizm, kayak, buz pateni gibi spor dallarının eşi olan bir ilimiz. Erzurum Doğu Anadolu’nun parlayan yıldızı ve yıllar öncesinde başarılara imza atmış. İlimiz son yıllarda bir duraklama devresi geçirmiştir. Mehmet Sekmen’in göreve başlamasıyla birlikte yeniden bir ivme kazanmıştır. 6 maçtır yenilmeyen bir güreş takımımız var ve bu maçı da kazanmak istiyoruz.”

Maçın ardından konuşan Sancak Tepe Belediye’nin kaptanı, “Müsabakalar başlamasının üzerinden 6 hafta geçti. Bu müsabakayla birlikte yedinci oldu. Takımımız buraya yenilgisiz geldi. Bu maç bizim için çok önemliydi. Çünkü galip gelen taraf şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde edecekti. Belediye Başkanımız deplasman maçlarında yanımızda bulundu ve desteğini hiç esirgemedi. Ona da buradan teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kaynak: İHA