Akhisar Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Acar Açıklaması

"İnşallah Medicana Sivasspor maçından da galip gelip bu şehrin insanlarını sevindirmeye devam ederiz"

MANİSA - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un kulüp basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "İnşallah Medicana Sivasspor maçından da galip gelip bu şehrin insanlarını sevindirmeye devam ederiz" dedi.

Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisa'da oynayacakları Medicana Sivasspor maçını kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Dardanelspor karşısında alınan 5-0'lık galibiyetin takıma büyük moral verdiğini vurgulayan Acar, üstü üste alınan galibiyetlerin önemli olduğunu belirtti.

Galibiyetlerin takıma olumlu bir geri dönüşüm kazandırdığını ve bu istikrarı sürdürmek istediklerini ifade eden Acar, "Pazartesi günü oynayacağımız Medicana Sivasspor maçı da diğer maçlar gibi önemli. Medicana Sivasspor güçlü bir takım, etkili oyuncuları var. Teknik direktörümüze ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah Medicana Sivasspor maçından da galip gelip bu şehrin insanlarını sevindirmeye devam ederiz" diye konuştu.

Öte yandan Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde, teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde sürdüren Akhisar Belediyespor, günü tek antrenman ile tamamladı.

Taktik ağırlıklı çalışmaların yapıldığı antrenmanda eksik oyuncu bulunmazken hafif sakatlığı olan Aykut Çeviker takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Kaynak: AA