Adıyaman 1954 Spor Kulübünden Salmaner'e Ziyaret

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ve beraberindekiler, Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner’i makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Yapılan ziyarette konuşan Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, “İl Emniyet Müdürümüz ve Emniyet teşkilatımız ilimizle ilgili her türlü konularda üstüne düşen görevi yapmaktadır. Ayrıca ilde oynanan her türlü sportif etkinliklerde emniyetimiz görev almakta ve yükümüzü çekmekteler. Bu vesileyle emniyet çalışanlarımız adına il emniyet müdürümüze teşekkür ediyoruz. Kentimizde oynanan müsabakalarda taraftarımız ve emniyet mensuplarımız arasında bazen yaşanan ufak çaplı gerginlikler neler, taraftarımız nelere dikkat etmeli, emniyet mensuplarımız nelere dikkat etmeli konularında istişarede bulunduk. Hepimizin ortak temennisi huzurlu, coşkulu, fair-Play çerçevesinde maçlarımızı tamamlamaktır. İlimiz barış ve huzur kentidir. Tüm Türkiye’de bunu böyle bilmektedir. Bizlerde buna yakışır bir şekilde hareket etmeliyiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ise, “İlimizin tek profesyonel takımı olan Adıyaman 1954 Spor kulübü her ne kadar sezona iyi başlamasa da üst üste aldığı galibiyetlerle çok iyi bir çıkış yakaladı ve üst sıralarda yerini almaya başladı.

Tabi şehrimize oynanan müsabakalarda ara sıra tribünlerde ufak çaplı gerginlikler olmakta, haliyle sahada görev alan arkadaşlarımız görevini yapmaya çalışmakta. Taraftarımızın ve Adıyaman spor kamuoyunun şunu iyi bilmesi gerekir ki müsabakalarda görev alan arkadaşlarımızın tek amacı var kimsenin tırnağına bile zarar gelmeden o müsabakayı en güzel şekilde tamamlanmasını sağlamaktır. Bizler oraya taraftarımız gibi bir yandan maçı izlemeye, bir yandan da güvenlik tedbirlerini almaya geliyoruz. Bizlerde maç öncesi, maç sonrası kendi içimizde toplantılar yapmaktayız. O nedenle sayın başkanın söylediği gibi Adıyaman huzur ve barış kentidir. Hepimizin ortak temennisi huzurlu, coşkulu, fair-play çerçevesinde maçların tamamlanmasıdır” diye konuştu.

Kaynak: İHA