Adana Demirspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

PTT 1. Lig’in 15. haftasında Kayseri Erciyesspor’a 2-1 yenilen Adana Demirspor’da Yardımcı Antrenör İlker Püren, “Öne geçtiğimiz bir maçta kendi hatamızdan yendiğimiz goller kırılganlığımızı yeniden bize hatırlattı” dedi.

Teknik Direktör Osman Özköylü’nün cezası nedeniyle maça yedek kulübesinde çıkan Püren, basın toplantısında lige iyi başladıklarını ancak şanssızlıklar yaşadıklarını kaydederek, “Son hafta Yeni Malatyaspor deplasmanından galibiyetle ayrıldık ve moralimiz iyiydi. Yeni Malatyaspor maçından sonra daha istikrarlı, kazanan taraf olmayı arzuladık. Öne geçtiğimiz bir maçta kendi hatamızdan yendiğimiz goller kırılganlığımızı yeniden bize hatırlattı. Takım olarak kırılgan yapıdan kurtulup kendi gücümüzün farkına varıp bu doğrultuda mücadele edebilirsek ve istikrarı yakalarsak, ligde durdurulması zor bir takım haline gelebiliriz. Yaşadığımız şansızlıklar ve talihsizlikleri kendimize dert edip galibiyet serisine bir an önce de başlayamassak sıkıntılı bir süreç bizleri bekliyor” diye konuştu.

Adana Demirspor taraftarına göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden Püren, “Taraftarımız mutlaka en iyisini hak ediyorlar. Karşılarından başarılı olan bir Adana Demirspor görmek istiyorlar. Taraftarımız da sanmasınlar ki vurdumduymaz işine sahip çıkmayan ne bir yönetim var. Ne bir teknik heyet ve ne de bir futbolcu grubu var. Kırılgan bir yapıya büründükten sonra o yapıdan kurtulmak gerçekten emek isteyen bir iş. Bizler de bu çabayı sarf ediyoruz. Bizler mücadelemizi devam ettireceğiz. Devre arasında teknik heyet olarak bu durumdan nasıl çıkarız konusunda, ne yapabiliriz bu durumu nasıl düzeltebiliriz, en azından istikrar tablosu adına, maç kazanma adına neler yapabiliriz, elbette önlemlerini alacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA