Futbol Açıklaması Bölgesel Amatör Lig

AĞRI - Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Ağrı Gençlerbirliğispor, ligin 9. haftasında oynayacakları Tatvan Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Ligde üst üste iki deplasman maçından 4 puan almayı başaran Ağrı ekibi, bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Tatvan Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına, teknik direktör Mehmet Şaşmaz yönetiminde devam etti.

Düz koşu yaparak antrenmana başlayan takım, daha sonra kültür fizik hareketleri ve pas çalışması yaptı.

Teknik direktörü Şaşmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada Tatvan Gençlerbirliği maçından galip gelerek son 3 haftada almış oldukları puan serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Ligde sergiledikleri iyi oyunu skora da yansıtmayı başladıklarına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Ligin başında yeni bir takım oluşturduğumuzu ve zamana ihtiyacımızın olduğunu herkese söylemiştik. Haftalar ilerledikçe hem fizik hem de taktiksel anlamda takımımız daha iyi bir seviye yakalıyor. Ligdeki son iki maçımızı da fikstür gereği deplasmanda oynadık. Bu maçların kendi adımıza çok zor geçeceğini biliyorduk. Bu hafta kendi sahamızdaki maçta rakibimizi yenerek 3 puanı almak ve üst sıralara yükselmek istiyoruz. Kalan haftalarda puan kaybetmeyip devre arası kampına iyi bir şekilde gitmek istiyoruz."

Şaşmaz, tüm Ağrılıları pazar günü saat 12.30'da başlayacak karşılaşmaya davet etti.

Kaynak: AA