Türkiye - İsrail Maçının Ardından

2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda Türkiye, İsrail’i 72-53 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın antrenörü karşılaşmayı değerlendirdi.

2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda Türkiye, İsrail’i 72-53 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Milli Takım Koçu Aziz Akkaya, oyuncularının kulüplerinden hazır geldiğini belirterek, "Hedeflerimiz olimpiyatlara katılmak ve Avrupa Şampiyonası’nda daha iyi başarılar elde etmektir" diye konuştu.

Akkaya, çarşamba günü deplasmanda oynanacak Bosna Hersek maçı ile ilgili rotasyona gidebileceklerini söyledi.



Milli takımın en skorel oyuncusu olan Olcay Çakır ise, "Çok yeniyiz, çok eksiğimiz var ama maçı çok iyi idare ettik. Önümüzde daha uzun bir seri var" ifadelerini kullandı.

İsrail Milli Takımı Koçu Adnan Inbar ise, mağlubiyet sonrası takımı ile gurur duyduğunu dile getirdi. İnbar, Türkiye’nin Avrupa’nın en iyi takımlarının arasında olduğunu vurguladı. Basın toplantısına katılan İsrail takımının 10 numaralı oyuncusu Naama Shafir, büyük bir atmosfer altında oynadıklarını belirterek, Türkiye’nin hiçbir hatalarını affetmediğini kaydetti.

Kaynak: İHA