İrfan Buz Alt Yapıyı Ziyaret Etti

Yeni Malatyaspor Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun, her hafta 6 kategoride deplasmanlı maçlara çıktıklarını belirterek, A takım hocası İrfan Buz’un kendilerini ziyaret ettiğini söyledi.

Uçkun, “Son haftalarda iyi oynuyoruz ama bunu skora yansıtamıyoruz. Her maç 4-5 net pozisyona giriyoruz ama gol atamıyoruz. Bu hafta Giresun maçı da öyle oldu. Ama çocuklarımıza kızma şansımız yok. Demek ki daha çok çalışacaklar, bu eksiklerini gidermek için. U21’de amacımız A takıma oyuncu kazandırmak. Diğer liglerimizde zaten bu hafta başladı.

Bunlarda yine 2 deplasman 2 iç sahada oynuyoruz. U21 ve U19 ile Denizli’ye gideceğiz. Diğer ekiplerimiz Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Geçen yıl A takıma verdiğimiz gençlerimiz vardı. Yukarıya oyuncu verdikçe alttaki çocuklar da onları örnek alıyorlar. A takıma yeni bir hocamız geldi. İrfan Buz hocamız gerçekten alt yapıyı önemseyen bir hoca. Giresun deplasmanına gitmeden önce buraya geldiler, bizi ziyaret ettiler çalışma olanaklarımızı gördüler. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Yeni Malatyaspor ile ilgili projelerinin içinde bizim de olacağımızı söylediler. Tabi A takımın kazanması bizleri de mutlu etti. Çünkü Türkiye de A takımlar iyi oldukça alt yapılara bakış da her zaman pozitiftir. Hem tesisleşme adına hem de yeni bir yapılanma adına önemli bir süreci geçiriyoruz. Bu dönemde gençlerimizi kaybetmeden profesyonel futbola kazandırmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA