Albayrak'tan Gökhan Zan'a Sitem

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Zan'ın ısrarla takımdan gitmek istemediğini ifade ederek, "'Ben yatarak paramı alırım' demek hoş değil" dedi.


Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren sarı-kırmızılılarda, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, katıldığı bir televizyon programında Gökhan Zan'a sitem dolu sözler sarf etti. Albayrak ayrıca, sezon başında Gaziantepspor'a kiralık verilen genç oyuncu Lucas Ontivero'nun menajeri ile yaptığı görüşmede çok sinirlendiğini belirterek, "Beddua etmek istemiyorum ama çok ağır beddua edeceğim" dedi.

Kampın son gününü yaşadıklarını ifade eden Albayrak, "Çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Oyuncularımız çok iyi çalıştırlar. Herkes bir an önce ikinci yarının başlamasını bekliyoruz. İkinci devreye hazırız. Beklentimizin çok üzerinde bir kamp dönemi geçirdik" diye konuştu.

"SNEIJDER'İ ÇAY İÇMEYE ALIŞTIRDIM"
Sneijder'i kamp döneminde çay içmeye alıştırdığını dile getiren Albayrak, "Sneijder kamp döneminde çok neşeli. Bence Sneijder yeniden doğdu diyebilirim. Demek ki bazı şeyleri duymak istiyordu. Duydukça da morali yerine geldi. Sneijder'i çay içmeye alıştırdım. Herhalde o da Rizeli olacak" dedi.

Albayrak ayrıca, 2 hafta önce Bursaspor Kulübü Başkanı ile görüşme yaptığını ve transfer olmayınca konuyu kapattıklarını, başka kimseyle transfer görüşmesi yapmadıklarını dile getirdi.

"GÖKHAN ZAN ISRARLA GİTMEK İSTEMİYOR"
Tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Zan'ın takımdan ısrarla ayrılmak istemediğini ifade eden Albayrak, "Gökhan Zan kardeşimiz ısrarla gitmek istemiyor. Bazı demeçleri kulağıma geldiğinde de üzülüyorum. Uzun yıllar takımda kalmış, sakatlıklar geçirmiş ve parasını almış. Bu duyduklarım hoş değil. Bir insan kendisine güvenecek, gidip bir yerde oynayacak. 'Ben yatarak paramı alırım' demek hoş değil. Bunlar beni üzüyor. Asgari ücretle çalışan insanlar bilet, kombine alıyorlar, maç izlemeye geliyorlar. Oynamayan oyuncu için para vermiyorlar. Ben Gökhan kardeşime ricada bulunuyorum. Bir an önce kulüp bulsun, gitsin oynasın. Ne fedakarlık gerekiyorsa yapacağız. Hocamızın raporu doğrultusunda bu oyuncuları göndermek zorundayız. Veysel Sarı kardeşimiz gitti. Galatasaray'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yiğit Gökoğlan'a teşekkür ediyorum. Hiçbir pürüz çıkarmadan gitti. Yine Furkan Özçal kiralık olarak gitti. Asla satmayı düşünmüyoruz. İleride ondan faydalanacağız. Kulübüne para kazandırdı, kendisi de oynayacak ve seneye daha hazır halde gelecek. Biz bunu istiyoruz. Kulübün kasasından da boşuna bara çıkmasın. Gerçekten zor durumda ödemeleri yapıyoruz. Bir de, hiç kadroya girmeyen, her gün ben sakatım diyen insana 1 milyon 100 bin dolar para veriyorsunuz. İnsanın içi yanıyor" dedi.

"ONTİVERO'NUN MENAJERİNİ DİNLEDİKÇE, SİNİRLERİM KAPARDI"
Sezon başında Gaziantepspor'a kiralık verilen genç oyuncu Lucas Ontivero'nun menajeriyle yaptığı görüşmenin detaylarını da aktaran Abdurrahim Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı:
"Gerçekten çok sinirliyim. Gaziantepspor'da kiralık oynuyordu, bırakmışlar. Menajeri buraya geldi. Adamı dinledikçe sinirlerim kabardı" ifadelerini kullanan sarı-kırmızılı yönetici, "Bu oyuncunun nasıl alındığını anlattı. Kulübün dolaylı yollarla 1 lirasını yiyene, beddua etmek istemiyorum ama çok ağır beddua edeceğim. Bu kulübün kimse 1 lirasını yemeye kalkmasın. 'Ben Mancini'nin çok samimi arkadaşıydım. Onunla konuştum ve buraya verdim' diyor menajeri. 'Utanmadın mı hiç? Kulübün 2 milyon avrosunu almışsınız bunun için' dedim. 'Ne yapayım, almasaydılar. Ben zorla vermedim ya' diyor. İnsan gerçekten üzülüyor" diyerek sözlerinin tamamladı."

Kaynak: İHA