Gloria Hotels Resorts, Müşterilerini Uzakdoğu Sporuyla Büyüleyecek

Gloria Hotels Resorts, yine bir ilke daha imza atıyor.


Uluslararası Tao sertifikasına sahip Master Masa’nın eğitmenliğinde, 11-17 Eylül tarihleri arasında bir hafta boyunca ruh ve bedeni rahatlatmayı amaçlayan Tao Kungfu Workshop, tüm Gloria Hotels Resorts misafirlerine ücretsiz olarak verilecek.

Doğanın kusursuz güzelliğini ve dinginliğini, lüks ve konfor ile buluşturan Gloria Serenity Resort, dünya çapında bir usta ile misafirlerini benzersiz bir deneyime çağırıyor. Gloria Serenity Resort’te gerçekleştirilecek olan program, sabahları genel Qigong egzersizleri ile başlayacak, teorik ve pratik Inner Alchemy ve Tai Chi teknikleriyle devam edecek. Ardından vücut ve zihin koordinasyonunuzu güçlendirecek egzersizlere ve Tao Kungfu’nun çıkış noktası olan kendini koruma tekniklerine yoğunlaşarak tüm güne yayılan eşsiz bir kişisel gelişim tecrübesi sunulacak.

Gloria Serenity Resort’ta Master Masa ile Tao Kungfu Workshop programında yemyeşil bir doğa ve masmavi bir deniz eşliğinde kendilerine vakit ayırmanın tadına varacak olan konuklar, içsel mutluluğa ulaşacak ve otelden ayrıldıktan sonra hayata hep gülümseyerek bakacak.

Kaynak: İHA