Geleneksel Diyarbakır Bilardo Günleri Türkiye Şampiyonası

Diyarbakır'da bu yıl 4'üncüsü düzenlenen " Geleneksel Diyarbakır Bilardo Günleri Türkiye Şampiyonası" tamamlandı.

Arena Bilardo Salonunda düzenlenen final müsabakalarıyla tamamlanan turnuvayı Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner ve Artistik Bilardo Dünya Şampiyonu Hacı Arap Yaman da izledi.
Türkiye'nin farklı illerinden 150 sporcunun yer aldığı ve 6 gün süren müsabakalarda, Murat Naci Çoklu birinci, Yılmaz Özcan ikinci olurken, üçüncülük madalyasını ise Mehmet Aksoy ve Mehmet Can Çapan paylaştı.
Türkiye Bilardo Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi İhsan Delibaş, 25 Ağustos'ta başlayan ve 6 gün süren şampiyonanın çok güzel geçtiğini söyledi.

Müsabakaların büyük çekişmeye sahne olduğunu ifade eden Delibaş, güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirtti.

Final müsabakalarına ilginin büyük olduğu ifade eden Delibaş, şöyle konuştu:
"Bugün tamamlanan müsabakaların finaline ilginin fazla olması bizi ve tüm Diyarbakırlı bilardocuları sevindirdi. Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanımız Ersan Ercan, Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner ve Artistik Bilardo Dünya Şampiyonu Hacı Arap Yaman'ın da bugün bizlerle olması mutluluğumuzu iki kat artırdı."

Kaynak: AA