Sivasspor, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Teknik direktör, Roberto Carlos yönetiminde yapılan antrenmanda, futbolcular yarım sahada çift kale maç yaparak taktik ağırlıklı çalıştı. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Ziya Erdal ve Batuhan Karadeniz takımdan ayrı bireysel hazırlıklarını sürdürürken, Chrisantus ise salonda çalıştı.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, ligde ilk hafta oynayacakları Gaziantepspor maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

Ligin ilk maçı olacağı için rahat olduklarını belirten Carlos, "İlk maçta herkesten yüzde yüz performans bekleyemeyebiliriz. Ama önemli olan sahaya çıkıp oyuncuların keyif alarak, iyi bir sonuçla sahadan ayrılmaları" diye konuştu.

Bursaspor’da kadro dışı kalan Aydın Karabulut’un tekrar Sivasspor'a döneceği iddialarının sorulması üzerine Carlos, “Bir şey söylemek doğru olmaz. Burada iyi işler yapmış olan bir arkadaşımız, iyi işler yapmış olan bir oyuncu. Transferin son periyoduna kadar göreceğiz" dedi.

TRANSFERDE SÜRPİZLER OLABİLİR
Carlos, transfer dönemi bitmeden sürprizler olabileceğini vurgulayarak, "Birçok yeni arkadaşımız aramıza katıldı ama sürprizler olabilir. Özellikle transferin son günlerine doğru yönetimimiz bazı sürprizler yapabilir. Hep beraber göreceğiz. Serdar ile de yollarımız ayrıldıktan sonra oraya da takviye yapmamız gerekecek. İleriye yönelik bir transfer yapabiliriz. Kaleci durumu biraz zorlu çünkü kaleci piyasası sıkıntılı. Ama şu anda bir kaleci bulma çabası içerisindeyiz. Bu transfer için aramalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Antrenman sonrası futbolcular sıcak havanın etkisiyle havuza girerek serinlemeye çalıştı.

Kaynak: İHA