Kupalara Haciz Konuldu

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’e haciz şoku yaşandı.

2012-2013 sezonu ile 2013-2014 sezonunda Toksöz Spor Malzemeleri Şirketi’nden aldığı malzemelerin senetlerini ödemeyen kulübe haciz geldi.
Toksöz Spor Malzemeleri Şirketi’nin avukatı Samet Kılıççıoğlu 80 bin TL’lik alacaklarına karşılık kulüpte bulunan 60 adet kupayı haczederken, kulüpte bulunan yemekhanedeki, müdür ve antrenör odaları ile futbolcuların odalarındaki kulübe ait malzemeleri yediemin ettirdi.

Nevşehir kampında çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923’ün iki sezon boyunca malzeme aldığı İstanbul şirketine ödeme yapmayınca haciz işlemi uygulandı. Aydın 3.İcra Dairesi’nde çalışan memurlarla birlikte kulübe gelen şirketin avukatı Samet Kılıççıoğlu, kulüpte bulunan Mali İşler Sorumlusu Polat Bora İçel ile anlaşamayınca haciz işlemi uyguladı. Siyah-beyazlı kulübe 1 haftalık süre veren Avukat Kılıççıoğlu, bir haftalık süreçte ödeme yapılmazsa yediemin ettirilen mallara da el koyacak.

Haciz memurları ile Avukat Samet Kılıççoğlu’nun kulübe gelmesiyle,kulübün eski başkanı ve şu anki başkan yardımcısı Suha Bayırlı’nın kulüpten ayrıldığı gözlendi. Bayırlı’nın senetlere kefil olduğu bildirildi.

KASIM AYINDA ÖDEYECEKTİK
Aydınspor 1923’ün Mali İşlerden Sorumlu Yöneticisi Polat Bora İçel, firmaya ön ödeme teklifinde bulunduklarını ancak kabul etmediklerini söyledi.

Polat, "15 bin TL ödeme yapalım dedik. Borç, bizden önceki yönetimlerin borcu. Geçtiğimiz yıllarda bu sezon anlaştığımız markanın dışında malzeme kullanılmış. Daha önce, alacaklı firmaya Kasım ayında ödeme yapacağımızı söylemiştik. Ancak, başka marka ile anlaşınca bu yola başvurdular. Gerekli ödemeyi önümüzdeki hafta yapacağız”dedi.

Kulüp Bakanı Şahin Kaya’nın İzmir’de Karşıyaka kulübüne ziyarette bulunduğunu belirten İçel, “Kendisinin konu ile ilgili bilgisi var”diye konuştu.

ÇALIŞANLAR ÜZÜLDÜ
Kulüpte çalışan bayanların üzgün hali gözden kaçmazken, haciz memurları birer birer yediemin koydukları eşyaların fiyatlarını yazdı.Kulüpte haciz koydurulan mallar kulübün Mali İşler Sorumlusu Polat Bora İçel’e yediemin ettirildi.

Kaynak: İHA