Yms'de Yaz Futbol Okulu Faaliyete Girdi

Yeni Malatyaspor Altyapı Koordinatörü Levent Doğandemir, yaz futbol okulunun faaliyete girdiğini söyledi.


Doğandemir, yaz futbol okuluna yoğun bir talep olduğunu kaydederek, "Yeni Malatyaspor olarak ilk amacımız çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmektir. Gelecek için ahlaklı ve saygılı sporcular yetiştirip, bünyemize katmak istiyoruz" dedi.

Yaz futbol okulu çalışmalarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yaptıklarını ifade eden Doğandemir, "Yaz futbol okulu çalışmalarımızı Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 ila 11.00 saatleri arasında yapıyoruz. Kayıtlarımız devam ediyor. Zaten yoğun bir talep var. Malatya'da iyi bir güven verdiğimize inanıyoruz. 7 antrenörümüz nezaretinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" şeklinde konuştu.

Doğandemir, yaz futbol okulu çalışmalarını ciddi bir şekilde yürüttüklerine dikkat çekerek, "Ailelerimiz çocuklarını bizlere teslim ediyoruz. Bizde ciddi ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu anlamda Malatyalılara iyi bir güven verdik. Yaz futbol okulu kapsamında yetenekli çocuklarımızı da kendi bünyemize katıyoruz. Bu çocuklarımıza lisans çıkarıyoruz ve onlardan herhangi bir ücret almıyoruz" diye konuştu.

Altyapıda kurumsallaşmayı sağladıklarını dile getiren Doğandemir, "3 yıldır yönetimimizin bize iyi bir bakış açısı var. Her anlamda bize destek veriyorlar. Bu destekler sayesinde de güzel çalışmalar yaptık. 7 antrenörümüz burada görev yapıyor. Her yaş grubu ayrı ayrı antrenörlerimiz nezaretinde çalışıyor. Bu anlamda iyi bir sistemle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak: İHA