Yeni Malatyaspor Kulübü'nün Olağanüstü Kongresi Ertelendi

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu, 14 Haziran'a ertelendi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Tesis ve Stat Sorumlusu İlyas Karaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nurettin Soykan Tesisleri'nde bugün saat 10|00'da gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü genel kurulun yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendiğini bildirdi.
Kongrenin 14 Haziran Cumartesi günü saat 10|00'da Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmesinin planlandığını kaydeden Karaca, ​Ertan Mumcu başkanlığındaki mevcut yönetimin yeniden aday olmayacağını belirtti.

Karaca, İstanbul'da faaliyet gösteren iş adamları Ali Galip Şahin, Ayhan Akman ve Adil Gevrek'in yönetime talip olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
"Kendileri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile bugün görüştü, yarın da bir görüşme gerçekleştirecekler. Bu konu hafta içi netleştir. Ona göre kendilerinin bir liste oluşturması bekleniyor ayrıca Malatya'da faaliyet gösteren iş adamı Eyüp Polat'ın da bir liste oluşturması söz konusu olabilir. Bu konuda nihai kararı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır verecek."

Kaynak: AA