Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Tanrıverdi Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Fatih Karagümrük'te başkanlığa seçilen Hikmet Tanrıverdi, kırmızı-siyahlı takımı yeniden Süper Lig'e taşıyacaklarını söyledi.

2001-2006 yıllarında Malatyaspor Kulübü'nde başkanlık yapan Tanrıverdi, Fatih Karagümrük ile yeniden spor camiasına döndüğünü belirterek, başkanlık görevinin kendisi adına gurur verici olduğunu dile getirdi.
Hikmet Tanrıverdi, yaptığı açıklamada, 1926 yılında kurulan Fatih Karagümrük'ün 88 yıllık köklü bir camia olduğunu vurgulayarak, "En son 1983-1984 sezonunda Süper Lig'de (o zamankı adıyla 1. Lig) yer alan Fatih Karagümrük'te bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Öncelikli hedefimiz yeni çıktığı Spor Toto 2. Lig'de kalıcı olmak. Güçlendireceğimiz yeni kadromuzla ikinci sezon PTT 1. Lig'e, ardından da Süper Lig'e çıkmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.
Fatih Karagümrük'ü başarılı bir seviyeye taşımak için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını anlatan Tanrıverdi, "Başta İstanbul'daki Malatyalılar olmak üzere Fatih Karagümrük'e gönülden bağlı tüm taraftarların sahip çıkacağı bir kulüp oluşturacağız. Bunun için yüreği kırmızı-siyah için atan herkesi, daha önce Malatyaspor'da gerçekleştirdiğimiz gibi kulüp çatısı altında güç birliği yapmaya davet ediyoruz" şeklinde görüş bildirdi.

Kaynak: AA