Şekerspor Satranç Takımına Moral Yemeği

Kayseri Şekerspor Satranç Takımı, 23-29 Haziran'da Konya'da gerçekleştirilecek Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası öncesi moral depoladı.

Kulüp Başkanı Levent Benli, bir restoranda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, Kayseri'de ve Türkiye'de satrancın geliştirilebilmesi adına çok önemli adımlar attıklarını belirtti.

Öğrencilerin satrançta küçük yaşlardan başlayarak kısa sürede çok önemli noktalara ulaşabildiğini ifade eden Benli, şunları kaydetti:
"Önümüzdeki dönemde çiftçi çocuklarımızın da katılım gösterebileceği çok önemli çalışmaları ve eğitim merkezlerini hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Çünkü bu spor dalına çok büyük bir talep var ve biz de bu taleplere duyarsız kalmak istemiyoruz. Ayrıca Konya'daki şampiyonaya katılacak sporcularımıza başardılar diliyor, bizleri kırmayarak davetimize icabet eden tüm konuklarımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."
Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Murat Eskici ise Kayseri Şekerspor Satranç Takımının Türkiye'nin en güçlü takımlarından birisi olduğunu belirterek, turnuvada başarılar diledi.

Kaynak: AA