Koyulhisar İlçe Futbol Takımı Kuruldu

Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, Koyulhisar Belediyespor amatör futbol takımını kurarak çalışmaları başlattı.


Nisan ayının sonunda başlaması beklenen amatör lig için ilçeden çıkarılacak futbol takımının alt yapısı oluşturuldu. Hafta sonu yapılan seçmelerde beğenilen gençlerden oluşacak takımın antrenmanlara beden eğitimi öğretmeni Yahya Şahin kontrolünde başladı.

Gençlerin spor ile iç içe olması gerektiğini söyleyen Başkan Epsileli, “ Nisan ayının sonlarına doğru başlayacak olan amatör lig için takımımızı hazırlayarak ilde, ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Gençlerimizin bu konuda ne kadar istekli olduklarını biliyoruz bizde üzerimize düşeni yaparak gerekli hazırlıkları tamamlayacağız. Gelecek yıllarda da takımımız için daha iyi imkânlar sunmayı ve daha üst liglerde olmasını sağlamak için çalışacağız” dedi.

Antrenör Yahya Şahin ise, “ Zamanımız daraldı ama bu sene için elimizden geldiği kadar iyi bir takım kurarak gelecek yıllara bir alt yapı oluşturacağız. Bu konuda tüm Koyulhisar halkının desteğini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA