Yıldırım Demirören Beşiktaş'a Yeniden Başkan Olmayı Düşünüyor Mu?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol'a konuk olan TFF Başkanı Yıldırım Demirören önemli açıklamalarda bulundu...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan moderatörlüğünü Ertem Şener'in üstlendiği yorumculuğunu Ahmet Çakar, Sinan Engin, Ümit Özat ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yaptığı ''Derin Futbol'' programına Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören konuk oldu.

Güncel spor olaylarının masaya yatrıldığı Derin Futbol programında TFF Başkanı Yıldırım Demirören çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte Demirören açıklamalarında şu konulara değindi;

BEŞİKTAŞ'A BİR DAHA BAŞKAN OLMAM

Bir daha Beşiktaş başkanı olmayı düşünmüyorum. Beşiktaş'a bir daha başkan olmam ve şartların getirisine göre hareket edeceğim. 2015'e kadar görevdeyim. Ondan sonrası ne olur bilemem. Şartlar ne gerektiriyorsa o olur.

FEDERASYON İSTİFA DİYE BAĞIRIYORLAR, GEÇELİM BUNLARI!

Her hafta yenilen takım taraftarı Federasyon İstifa diye bağırıyor. 'Federasyonun 1 tane taraftar var mı yok? Vurun abalıya hep federasyona...Geçelim artık bunları. Hiçbir başkan takım kötü olsun diye transfer yapmaz. Şampiyon olmak için yapar. Bu sektörde hata da olur ama sektörün korunması futbol ekonomisinin korunması gerekir. Biz futbol olarak alt yapıya ne yatırım yapıyoruz?

TÜRK FUTBOLU ALT YAPIYA YATIRIM YAPMALI
Galatasaray UEFA Kupası'nı kazandığında 3 tane yabancısı vardı. Bizim aşağıdan oyuncular çıkarmamız gerek. Bu da bir kulübün 5-6 milyon Euro alt yapıya yatırım yapmalı.

TFF İLE UEFA KURULLARI ARASINDA FARKLILIK OLABİLİR
Kurulların hepsi seçimle geldi. O dönemin şartlarına göre benim başkan olmam gerekiyordu. TFF ile UEFA kurullarının şike davasıyla ilgili farklı kararları olabilir. Bu konu kapanmıştır. Bu meseleler artık kapandı. Taraftarları germek bir o kadar yanlış.

TÜRK FUTBOLU'NDAN CACIKLAR YAPILACAKTIR
Bizim ağzımızdan çıkan laftan dönüş olmaz. Ben Sadri Şener'e''Haklıysan kupayı alırsın'' dedim. Bu konu benim için kapanmıştır. Olay hep beklentiye gidiyor. Ben 1 sene evvel söyledim. Ama en son Kazakistan'da İnfantino açıkladı. Milli Takım gidemeyecek, 10 takım ceza alacaktı. Türk Futbolu'ndan cacıklar yapılacaktır.

FIRAT AYDINUS'UN G.SARAY MAÇINDA KÜFÜR ETMESİ...
Yaptıysa yanlış. Ama futbolculara da bakalım. Onların ağzından da kötü sözler çıkıyor. Bu değerler bir hatayla insanları yok etmek kolay. Ama kazanmak zor. Biz Fırat'a güvenmezsek aşağıdan hakemler nasıl çıkacak?