Kömürspor, Çayırovaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Çayırovaspor maçı hazırlıklarına yenileme çalışması yaparak başladı.


İdmanda geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadıkları Kilimli Belediyespor maçını değerlendiren Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, “Pazar günü oynadığımız Kilimli maçı zevkli, çekişmeli, güzel bir maç oldu. Saha içerisinde celtinmence bir mücadele içerisinde geçti. Gerçekten futbolcuları kutluyorum. Tabi isterdim ki, tirbünden de aynı celtinmenlikler olsun iki taraftanda da. Biz bu şehrin takımıyız, aynı şehrin takımıyız. Tabi dostluk içerisinde geçmesiydi bütün dileğimiz. Ama maalesef ufak tefek kötü tezahüratlar oldu. Biz bunları kesinlikle tasvip etmiyoruz. Ama Kilimlispor’da bizim takımımız olduğunu her zaman ifade ettik. Tabi onlarında biraz sıkıntıları var küme düşmeyle ilgili. Bu gerginliğin olacağını ben zaten bir hafta öncesinden futbolcularımızı uyardım. Ona karşı hiç uymadılar, çok disiplinli iyi bir mücadele verdiler. Sonunda üç puanı almasını bildik. Skor olarak bakıldığında kaçırdığımız 4-5 tane pozisyonumuz var. Sonuç daha da farklı olabilirdi. Kilimlispor’un bundan sonraki son iki baçında başarılar diliyorum. İnşallah Allah istedikleri gibi verir, gönüllerince olur” dedi.

Ayrıca bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Çayırovaspor maçı öncesi değerlendirmede bulunan Terzi, “Tabi biz yolumuza devam ediyoruz. Bizim zor iki tane daha maçımız var. Eğer birinci bitirmek istiyorsak mutlaka bu hafta oynayacağımız Çayırova maçını üç puanla kapatmamız lazım. Çayırova’da çok zor şartlar altında geliyor. Onlarında kümede kalma ve buradaki maça ihtiyacı var. Onun için yine hafta sonu zorlu bir maç olacak. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık disiplinli bir şekilde. Çocukları uyardım, Salı gününden maç kazanırız diye. Herkes kendine iyi bakacak, iyi çalışacak, iyi dinlenecek. Mutlaka hafta sonuna Pazar gününe en iyi şekilde hazırlanacağız. Buradan taraftarlarımıza gelince mutlaka ihtiyacımız var. Bizi gelsinler celtinmence desteklesinler. Bizi güzel bir şekilde motive etsinler. Bu takımın onlara ihtiyacı var. Onlarla büyüyor bu takım. Onun için taraftarlarımızın stadı doldurmasını istiyoruz. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Tam kadro olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Antrenmanda Mert ufak sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışarak düz koşu yaptı.

Kaynak: İHA