Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Sivas'ta

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Sivasspor Kulübünü ziyaret etti.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerince kulüp tesislerinde karşılanan Orman, Otyakmaz ve Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ile bir süre sohbet etti.
Orman, bu akşam yapacakları maçta Sivas ekibine başarılar diledi. Otyakmaz ise Orman'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

- Roberto Carlos'un Dünya Kupası için 3 favorisi
Teknik direktör Carlos, basın mensuplarının sorusu üzerine, FIFA 2014 Dünya Kupası için ülkesine gideceğini ve bir televizyon kanalında Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo ile maçları yorumlayacağını söyledi.

Dünya Kupası'nda final için favorilerinin Almanya ve Brezilya olduğunu dile getiren Carlos, Rusya'nın da sürpriz yapabileceğini belirtti.


- Kangal köpeklerini sevdi
Fikret Orman, Sivasspor Kulübünü ziyaretinin ardından, yaklaşık 2 bin metre yükseklikteki Meraküm Tepesi'nde bulunan, Sivas İl Özel İdaresine ait Kangal Köpeği Eğitim ve Üretim Merkezine giderek, buradaki Kangal köpeklerini sevdi.
Kangal yavrusunu kucağına alan Orman, köpeklere ekmek kırıntısı attı. Orman ve Otyakmaz, Kangal köpekleriyle basın mensuplarına poz verdi.
Ziyaretlere, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de katıldı.

Kaynak: AA