Düzyurtspor Teknik Direktörü Ortakudaş Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Düzyurtspor, şampiyonluk yolunda sahasında karşılaşacağı Ünyespor engelini kayıpsız geçmek istiyor.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, ligde son haftalarda kendilerine yakışmayacak sonuçlar aldıklarını, Ünyespor maçıyla kötü gidişatlarına bir son vermek istediklerini belirterek, "Ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz ancak son haftalarda aldığımız kötü sonuçlarla, işimizi zora soktuk. Şimdi kazanma vakti" dedi.

Ünyespor maçından 3 puanla ayrılarak liderliklerini sürdürmek istediklerini ifade eden Ortakudaş, şunları söyledi:
"Bunun için de sahada elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kazanmamız gereken bir maç. Zira Ünyespor da ligde tutunabilme mücadelesi veren ancak matematiksel olarak da umudu kalmamış bir ekip. Yine de sahada mutlaka puanlar için mücadele edeceklerdir. Kaybedecek hiçbir şeyleri kalmadı. Bu tür takımlara karşı daha dikkatli olmalıyız. Karşılaşmayı, üstün oynayarak kazanmak istiyoruz. Çünkü kazanmaktan başka çaremiz yok. Karşılaşmanın ilk dakikasından 90| dakikasına kadar saldırgan oynayacağız. İyi futbolumuzu sonuçla da süsleyip 3 puan alan taraf olacağımıza inanıyoruz."

Kaynak: AA