Taraftardan Elazığspor'a Davullu Zurnalı Destek

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Bordo-beyazlı ekibin kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanı taraftarlar da izledi. Antrenmanın ardından taraftarlar davul zurna çalıp oynadı. Taraftarlara futbolcular da eşlik etti. Futbolculardan Serdar Gürler de taraftardan aldığı davulu bir süre çaldı. Daha sonra futbolculara baklava ikram edildi.
Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, Fenerbahçe maçı öncesi kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ederek, bunun, kendileri için iyi bir moral olduğunu belirtti.

Teknik direktör Okan Buruk ise Elazığlı taraftarların takımlarına verdiği büyük desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Takım olarak son haftalarda aldıkları iyi sonuçların taraftarı da mutlu ettiğini dile getiren Buruk, şöyle konuştu:
"Bu iyi gidişat bizleri memnun ediyor ama bu işin daha başındayız ve daha yeni tırmanma sürecine girdik. Herkesin de bunun bilincinde olması gerekiyor. O yüzden bu ciddiyetle antrenmanlarımız devam ediyor. Şehrin yanımızda olması ve bize destek vermesi oyuncularımızı hem motive ediyor hem de gelecek için birlikte hareket etme adına umut veriyor. İnşallah aynı şekilde Fenerbahçe maçında ve daha sonraki maçlarda aynı şekilde birlik olup beraber bu takımı hem ligde tutacağız hem de üst sıralara çıkaracağız."
Taraftar grubu adına konuşan Vural Baygeldi de her zaman için takımlarının yanında olacaklarını belirterek "Fenerbahçe maçı arifesinde takıma moral ve motivasyon olması açısından destek için geldik. Takımımızı bu anlamda motive edebildiysek ne mutlu bize" dedi.


Kaynak: AA